A MáraiKult nem csak egy hely

Még csak nem is nyolc hely, nyolc színterével. A MáraiKult fogalom. Az igényesség, a megbízhatóság, a hagyományos értékek, a minőségi kultúra, a naprakészség és sokszínűség fogalma.

A MáraiKult a Budai Várnegyed, a Tabán, a Gellérthegy, a Víziváros és a Krisztinaváros művelődésének, szórakoztatásának szíve, motorja. Lelke tele szépséggel, dallammal, tapssal, mosollyal – ha kell, könnyedséggel, ha kell, mélyenszántó, érzelmeket korbácsoló gondolatokkal.

A MáraiKult érték. Értéket teremt, értéket ad. Kikapcsol, összeköt, elfeledtet, tanít, emlékeztet. A hangsúly a magas színvonalon van, a névadóhoz, Márai Sándorhoz – és a színtereknek helyet adó épületek történelméhez, hangulatához igazodva.

A MáraiKult egy csapat. Azon dolgozunk, hogy ezeket az értékeket, a szellemiséget napról-napra, megbízhatóan, változatos formában adjuk tovább az igényes kikapcsolódásra vágyóknak, az  I. kerület határain innen és túlról hozzánk látogatóknak, akik megtisztelnek minket bizalmukkal. 

KÜLDETÉS
HELYSZÍNEK
HELYSZÍNEK
MUNKATÁRSAINK
MUNKATÁRSAK

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíted, hogy egyetértesz az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.