Jókai Anna Szalon

„A múlt is létezik – valahol, egy más szférában – megcsonkíthatatlanul. Visszük a jövőbe magunkkal – de nem azért, hogy ismételjük, hanem hogy ne felejtsük, miért történhetett, ami velünk megtörtént.”

Az igazmondó szerzőnek is nevezett Jókai Anna szavai méltóan tolmácsolják azt az örök értéket, szépséget, amit a róla elnevezett kulturális szalonunk megtestesít. Igazi budai polgárként itt született, életműve, művészetének spirituális realizmusa, az isteni és az emberi erkölcs, életfelfogás adta írói öröksége méltó helyet kapott a több mint 160 éves Iskola utcai épületben.

Nyitvatartás:
H-K: A programokhoz igazodóan 
Sze-Cs: 10:00 – 20:00
P: A programokhoz igazodóan 
Szo: 10:00 – 14:00

Vasárnap, valamint ünnepnapokon a programokhoz igazodóan. Továbbá a tanfolyamok és a foglalkozások rendje, valamint az esti rendezvények szerint.

Jegypénztár:
A jegypénztár a programok előtt egy órával nyit. 

Elérhetőség:
1011 Budapest, Iskola utca 28.
jokaiannaszalon@maraikult.hu
+36 20 429 4153

Terembérleti lehetőség a Jókai Anna Szalonban

Termeink minden igényt kielégítően adhatnak helyet a legkülönbözőbb családi és céges rendezvényeknek, filmforgatásoknak is.

Galéria

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.