Virág Benedek Ház

Terembérlés

Ha a tökéletes helyszínt keresi álomesküvőjéhez!

A Budapest I. kerületében található Virág Benedek Ház hangulatos ódon épülete, romantikus belső udvarával és különleges belső tereivel exkluzív esküvők helyszínéül szolgálhat. A műemléki épületegyüttes különleges színtere lehet házasságkötésnek, az önfeledt ünneplésnek és a gyönyörű fényképek elkészítésének.

A Virág Benedek Ház 1811-ben épült, a Tabán egyik ritka ékessége. Az épületet 2015-ben teljeskörűen felújították, 2020 óta kulturális intézményként működik. Hangulatos belső udvara a százéves diófával, patinás kiállítótere, boltíves nagyterme és az emeleti, 7 egymásba nyíló, eredeti korhű falfestéssel díszített teremsora ideális helyszíne különböző eseményeknek.

A Virág Benedek Ház Buda központjában helyezkedik el, jól megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval egyaránt. Hang és fénytechnika igény szerint bérelhető.

Bérelhető termeink

Belső udvar

Kiállítótér

Boltíves nagyterem

Az udvarról nyíló boltíves terem beltéri színpaddal és technikával felszerelt rendezvényhelyszín, amely 110 álló vendéget tud egyidőben befogadni.

Emeleti teremsor

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.