Tér-Kép Galéria

A 2018-ban alapított Tér-Kép kortárs művészeti galériában különböző kiállítások keretein belül festők, szobrászok, ipar- és fotóművészek alkotásai egyaránt helyet kapnak. A különböző generációkhoz tartozó művészek tevékenységének bemutatása egyben a galéria missziója is; olyan alkotóknak kíván kiállítási lehetőséget biztosítani, akik aktívan részt vesznek a művészeti életben, sokoldalúak, és munkáikkal inspirálóan hatnak a látogató közönségre.

A Tér-Kép Galéria egyik alapvető törekvése a közönség és a kortárs művészet összekapcsolása. Célunk egy olyan tér megteremtése, ahol a művészek munkáikat egy szakmai millő részeként mutathatják be, ezt a kiállításokon túl a képzőművészet különféle területein jártas meghívott vendégek, és a közönséggel való kapcsolat- és diskurzusteremtés biztosítja. Galériánkban emellett kiemelt szerepe van a művészeti képzésnek és tudatformálásnak is. Művészeti workshopok, előadások és beszélgetések szervezésével segítjük a látogatók művészeti érzékenységének fejlesztését, tudásának bővítését. A Budavári Önkormányzat új galériája a budai kulturális élet egyik meghatározó színhelyén helyezkedik el, a Tabán mozi és a Horváth-kert szomszédságában.

Nyitvatartás: 
Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 14:00 – 18:00
Vasárnap: Zárva

Jegypénztár:
Kedden 08:30-13:00 között, szerdától péntekig 14:00-20:00 között, valamint az aktuális program előtt egy órával.

Elérhetőség:
1016 Budapest, Krisztina krt. 83-85.
info@maraikult.hu
nagy.nikolett@maraikult.hu

Programok

Események a helyszínen

2024.06.14.

Artist Talk – Medcalf Laura

Tér-Kép Galéria
2024.06.22.

Hangterápia

Tér-Kép Galéria

Galéria

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíted, hogy egyetértesz az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.