facebook logo
Pároknak. Zenehallgatásról. Másképp.

Pároknak. Zenehallgatásról. Másképp.

Ár: 9000 Ft

Egy közös este a zenehallgatás érzelmi élményéről, minden párnak zenei lejátszási listával és zenehallgatási naplóval.
Az esemény témája, amiről az előadás/beszélgetés szól és amit az erre a célra válogatott zenék kísérnek: AZ OTTHON
JELENTKEZÉS: rosa@rosasusannanhancale.com
A TI ZENEI TÖRTÉNETETEK
Minden élethelyzetet, amivel találkoztok párként, egy zenei történetként kezelhetnő. Most megtudjátok, hogy hogyan fordítsátok a terveitek és a vágyaitok szolgálatába a zenei hangokat.
Szokatlan módját mutatom meg a zenehallgatásnak, hogy ezután olyan helyzetekben támogasson titeket a zene, amikben korábban sosem.
Azért lehetséges, hogy ennyi féle élethelyzetben tud a partner lenni egy olyan zenei lista, ami kifejezetten a ti igényeidre van szabva, mert ezúttal nem a zenei ízlésetek van a középpontban, hanem az aktuális közös érzelmi szükségletek.
MEGBÍZHATÓ ÉS ELÉRHETŐ ERŐTARTALÉK
A tudományos alapokon kialakított, irányított zenehallgatás során során, többet ért meg mindket fél abból az élethelyzetből amiben vagytok, rövidebb idő alatt juthattok el a közös megoldásokig, egészségesebb és biztonságosabb körülmények között léphettek tovább és várhatóan kevesebb személyes konfliktussal kerekedtek felül a nehézségeken.
Az irányított zenehallgatás képes erre, sőt ennél sokkal többre is, ha úgy döntötök, hogy együtt elkötelezitek magatokat a zene mellett.
Az esemény előadója Rosa Susanna Durao Nhancale, társadalom-kutató, andragógus, zenei kurátor, az irányított zenehallgatási módszer létrehozója.
MIRE SZÁMÍTHATSZ?
• Az eseményen zenehallgatásra, és interaktív ismeretbővítő előadásra/beszélgetésre kerül sor
• A résztvevő párok az esemény tematikájához fejlesztett terápiás célú zenei listákhoz hozzáférést kapnak a Spotify felületén, hogy magukkal vihessék a dalokat.
• A zenei listához digitális formátumú, nyomtatható zenehallgatási napló is jár.
A részvétel regisztrációhoz kötött, az esemény magyar nyelvű, online nem elérhető, 25 éves kortól ajánlott, párok számára.
REGISZTÁCIÓ MENETE
Az alábbi e-mail címre küldött levéllel történik a jelentkezés: rosa@rosasusannanhancale.com
Részvétei díj: 9000 Ft/pár/alkalom
contact

Márai Sándor Művelődési Ház

kapcsolat: rosa@rosasusannanhancale.com