facebook logo
Párkapcsolat-gazdagító est

Párkapcsolat-gazdagító est

Ár: 3000 Ft

A részvételi díj 3.000 forint páronként. REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/hfa1hisAJWHHJHcP8
A sikeres regisztrációt követően emailben kaptok értesítést a részvételi díj fizetésével kapcsolatban.
💬Mi ez? A KétIgen Alapítvány párkapcsolat gazdagító estje, ahol fókuszban a párkapcsolat-ápolás a hétköznapokban. Szeretettel hívunk szeptember 15-én, kedd este 18:30-tól a Kigyóssy Andi és Örs pár- és családterapeuta házaspár előadására a MáraiKultba, ahol az előadók saját életükből és párokkal való munkájuk során szerzett tapasztalataikból osztanak meg hétköznap is használható párkapcsolati tippeket. Fontos, hogy a résztvevők az est folyamán, a saját párjukkal fog dolgozni és szereznek élményeket a párkapcsolat ápolásról.
💑Kinek szól?
Ajánljuk minden olyan párnak, akik már voltak párkapcsolati gödörben vagy azoknak, akik éppen előrelátó módon szeretnék elkerülni, hogy belekerüljenek.
„Egy kapcsolat nem azért tart sokáig, mert erre rendeltetett, hanem mert két ember úgy dönt, hogy megőrzi egymást, küzd egymásért, és dolgozik azért, hogy a kapcsolat tényleg működjön.”
🕖🏢Hol, mikor? szeptember 15. csütörtök 18:30-21:00, I. ker., Krisztina tér 1.
Márai Sándor Művelődési Ház - Díszterem
https://www.maraikult.hu/
👫 Előadók: KIGYÓSSY ÖRS ÉS KIGYÓSSY-BOZSÓ ANDREA
Tizennyolc éve házasok, öt gyermek szülei, mindketten képzésben lévő pár- és családterapeuták. Együtt párokat kísérnek, párkapcsolat témában előadók, jegyesoktatók és párkapcsolati műhelyek szervezői. Részt vettek a KétIgen Alapítvány létrehozásában, a programok kidolgozásában, ezenkívül előadóként és mentorpárként is kísérik a műhelyeket. Andi lelkigondozóként kísér felnőtteket egyéni önismereti munkájukban, női csoportokat vezet. Örs építész, mentálhigiénés szakember képzést végzi, egyéni és csoportos keretekben segít másoknak közelebb kerülni önmagukhoz.
👉 Jelentkezés
REGISZTRÁCIÓ: https://forms.gle/hfa1hisAJWHHJHcP8
contact

Márai Sándor Művelődési Ház

kapcsolat: info@ketigen.com