facebook logo
Augusztusban minden péntek SÖRPÉNTEK a Virág Benedek Ház udvarán

Augusztusban minden péntek SÖRPÉNTEK a Virág Benedek Ház udvarán

A program ingyenesen látógatható.

Ha a forróságban egy jó korsó finom kézműves sörre vágysz, akkor augusztusban várnak a Hajnali Sörfőzők a tabáni Virág Benedek Ház árnyas udvarán. A pilisborosjenői gerilla sörfőző csapat gondoskodik a legfinomabb kézműves sörökről és házi szörpökről, a szervezők pedig a jó programokról. Augusztus 5-től 26-ig minden pénteken 16 órától várjuk az ínyenceket és a hűsölni vágyókat sörkerttel, sörkóstolóval, utánozhatatlan tabáni hangulattal és esténként változatos programokkal.
A ’Hajnali Sörfőzők’ név sok szálon kötődik a sörfőző csapathoz. Többféleképpen értelmezhető: nem egyszer a kemény munka vagy a szórakozás húzódott el hajnalig, jellemzően a jó hangulatú sörfőzések is hajnalig tartanak, hogy minden munkafolyamatot le tudjanak zárni! Vagy éppenséggel a hajnalok hajnalán kezdik meg a munkát.
És néhány a sörkínálatból:
Imperial Aurora: Dupla New England IPA, a ködösség mellett a komplex komlózásnak köszönhetően igazi gyümölcsbomba. Nem keserű, de nagyon aromadús.
Rising Phoenix: Pastry Baltic Porter meggy, fehércsoki és kávé ízeivel. Érezd, ahogy a proból összeáll az egész, majd ismét porrá lesz.
Fraktál: IPA, citrusos, trópusi gyümölcsös ízvilágú közepes tesű felsőerjesztési sör. A kellemes kortyérzet mellett közepes intenzitású komlókeserűvel felvértezve. Amerillo, centennial, citra és colombus mértani találkozása, tökéletes harmónia.
Baltic Latte: Baltic Porter, a fekete sörök szerelmeseinek készült, és a már jól ismert nicaraguai finca Auróra kávé mellett kapott egy jó adag laktózt, karamellt és fahéjat.
Ezek mellett még több újdonság várható a nyáron, így a sörkertben is találkozhattok újabb söreikkel.
A Virág Benedek Ház Filmklub a csillagok alatt című kertmozi sorozatán már 18 órától nyit a sörkert egy mozi előtti és alatti laza sörözésre. 😊
contact

Virág Benedek Ház

kapcsolat: info@maraikult.hu