Ugrás a tartalomhoz
Útibeszámoló – USA Nemzeti Parkjai

Útibeszámoló – USA Nemzeti Parkjai

Ár: 1500 Ft

Jegyek:

Jegyvásárlás az eseményre

Milyen lehet a Sierra Nevada hegyeiről lenézni, végtelen vörös homokkövön sétálni, a Mojave sivatag homokjába lépni, a trópusi vízekben úszkáló halakat figyelni Miami partjainál, vagy a Grand Canyon szurdokaira lenézni? Nagy Gábor túravezető kalauzol el minket ezúttal képzeletben ezekre a káprázatos helyekre, vetítéssel egybekötött élménybeszámolóval várunk mindenkit. 

 

Ezúttal az USA Nemzeti Parkjai lesz a téma, többek közt a Yosemite, Zion National Park, Death Valley, Grand Canyon, Everglades National Park helyszíneire kalandozunk el.

 

„Soha korábban nem tapasztalt színek, formák, mélységek és magasságok, és az a levegő! Ezek voltak első benyomásaim, amikor betoppantam életem első USA-béli nemzeti parkjába, Kalifornia államban. Pont 10 év telt el azóta, és a mai napig egy pillanat alatt ott érzem magam amikor újra és újra felidézek egy képet a yosemite-parki albumomból. Úgy gondolom, hogy valóban létezik az "Amerikai álom" fogalma, mert a nemzeti parki példa esetében kiválóan működik az "odavágyódás" reflexe. Nem utolsó sorban a világ első nemzeti parkja is az USA-ban fogant meg. Szerencsére idegenvezetéseim során a kamerám is készenlétben volt, nem sok időt töltött a tokjában, így most meg tudom osztani Vendégeinkkel ezeket az életre szóló élményeket a képek és a gondolatok erejével.” Nagy Gábor

 

contact

kapcsolat:

viragbenedekhaz@maraikult.hu