Ugrás a tartalomhoz
Regejáró Misztrál Művészeti Klub / Vendég: A Bence kalandjai

Regejáró Misztrál Művészeti Klub / Vendég: A Bence kalandjai

Ár: 2200 Ft

Jegyek:

Jegyvásárlás az eseményre

A hónap utolsó vasárnapján újra Regejáró Misztrál Művészeti Klub a MáraiKultban!


Szeptemberi vendégünk: A Bence kalandjai

A Bence kalandjai a magyar könnyűzenei színtérről már sokak számára ismerős Jobbágy Bence (Muriel, Kodachrome) gitáros-dalszerző egyszemélyes játszótere, ahol a gitár- és ének dallamok mellett a dalszöveg is központi szerepet tölt be.


Az idén Liszt Ferenc-díjjal kitüntetett Misztrál együttes a magyarországi zenei élet egyik népszerű formációja. Magyar és külföldi költők versei, valamint népdalfeldolgozások szerepelnek repertoárjukon. Megzenésítéseik forrása a magyar népzenei hagyomány, amelyet gyakran ötvöznek a ma divatos világzenei irányzatokkal is. Dalaik egyre inkább önálló minőséget, sajátos „Misztrál-hangzást” hordoznak. A kimagasló vokális képességű, számos akusztikus hangszert megszólaltató együttes tagjai különböző zenei érdeklődésűek. Az együttes tagjai tudatosan vállalják a legkülönbözőbb versek által meghívott zenei megvalósítások sokszínűségét. Versválasztásaikban fontos szerepet játszik az európai és a magyar történelem iránti érdeklődés. A magyar költészet megszólaltatása mellett több alkalommal merítettek az európai költészet kincsestárából is.


Belépő: 2200 Ft

Kedvezményes jegyár (nyugdíjas, I. kerületi kártyával): 1800 Ft


Jegyek az alábbi linken érhetőek el: https://tixa.hu/misztral_szeptember2023


Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk! 

contact

kapcsolat:

goreczki.flora@maraikult.hu

telefonszám:

+36 20 226 2006