MáraiKult Farsang // INGYENES

MáraiKult Farsang // INGYENES

A program ingyenesen látogatható.

🎉 MáraiKult Farsang 🎉

🧜‍♀️👑🦁 A belépés ingyenes!🧜‍♀️👑🦁

👑 09:00-12:00 Gyerekholmi börze
Tökéletes lehetőség a családoknak arra, hogy a jó állapotban lévő gyerekruháik, -játékaik, -könyveik gazdát cseréljenek a tudatos vásárlás jegyében.
Asztal bérlés regisztráció: nagy.laura@maraikult.hu
Asztal-és fogasjegy: 1500 Ft
👑9:30-10:15 Mothers Back: Doboz utca 1.
👑10:45-11:30 Mothers Back: Doboz utca 1.
Egyszer volt hol nem volt, a Doboz-tengeren is túl, ahol a Kisdoboz az úr, Dobozvárosban a Doboz utca 1-es szám alatt állt egy hatalmas nagy ház. Tengernyi lakója ritkán találkozhatott egymással. Többnyire dobozként, vagy bedobozolva élték elképesztően izgalmas életüket. Ha ezt a történetet halljátok, azt jelenti, hogy kinyílt a mesedoboz és hamarosan mindenkivel találkozni fogtok.
Az interaktív táncos előadásnak két szereplője Dányi Viktória és Furulyás Dóra táncművészek. Ők elevenítik meg a Doboz utca 1. lakóit, miközben örökös házmesterként kalauzolják végig a gyerekeket a történeten. A gyerekek az előadás elején egy huszonegy elemből álló hatalmas dobozfalat látnak, amely Rubik Ernő varázslatos zenéjére mágikus módon életre kel. Az egyik doboz véletlenül leesik, ezzel történetünk kezdetét veszi. Megismerkednek Dórával és Vicával, akik a Doboz utca 1-es szám házmesterei. A darab folyamán kiderül, hogy minden egyes doboz egy-egy lakót rejt. Ők Robotdoboz, az Ujj Cirkusz Társulat, a mogorva Törpe, ZümZüm, Kálika, Málika, Kapitány és a meglepetés vendég. A szereplők párbeszédbe kerülnek a gyerekekkel, megszólítják őket, segítségüket kérik. Az interaktív táncelőadás alatt a gyerekek megetetik az éhes dobozokat, segítenek hazatalálni az elveszett Doboz Kislánynak, illetve aktívan alakítják a teret: a dobozokból erdőt, folyót, hegyet hoznak létre
Interaktív táncos előadás 5-8 éves gyerekeknek.
Időtartam: 50 perc 
Az előadásokra előzetes regisztráció szükséges az info@maraikult.hu címen. 
🎨 10:00-12:00 Farsangi kézműveskedés a GYIK Műhellyel 🎨
contact
Márai Sándor Művelődési Ház
kapcsolat: info@maraikult.hu