ÚJRA! Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncert

ÚJRA! Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncert

Ár: 4500 Ft

Jegyek:

Jegyvásárlás az eseményre

A nagy sikerű teltházas október végi koncert után a Kollár – Klemencz Kamarazenekar újra a MáraiKult Dísztermében muzsikál.
Ha itt volt akkor azért, ha nem sikerült bejutnia akkor azért, de mindenképpen érdemes meghallgatnia ezt a szívhez szóló, személyes hangvételű estét.
Az Ég az erdő című Kollár-Klemencz album hanghordozó formájában 2020 őszén látott napvilágot, a dalszerző-író-énekes 2008-ban elindult szólólemezek negyedik darabjaként.
Személyes hangvételű, mély érzelmekkel telített, balladisztikus dalok a természetből, az erdő közepén élő alkotótól és vonós zenekarától. Az új lemez dalai ösvényeket taposnak ki a mindennapjainkon, amelyeken elindulva közelebb visznek elveszített ártatlanságunkhoz.
A Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertjei személyes és intim hangvételűek, a természet szeretete és jelenléte itt is meghatározó, amelyet a fellépő zenészek és az akusztikus hangzás még hitelesebbé tesz.
„Soha semmi nem érdekelt annyira, hogy csak azt az egyet csináljam. Talán mégis egyetlen dolog: menni az erdőben, bele a sűrűbe, a messzeségbe árkon-bokron át, mindig csak beljebb és beljebb.” Kollár-Klemencz László dalai az erdő mélyéről érkeznek.
A Kamarazenekar tagjai:
Kollár-Klemencz László – ének, gitár
Mákó Kató – ének, archaikus ütős hangszerek
Valkó Béla – cselló
Ónodi László – brácsa
Vajdovich Árpád – bőgő
Csernovszky Márk – zongora
Belépő: elővételben online a TIXA oldalán 4500 Ft, illetve az előadás napján a helyszínen készpénzben 5000 Ft.
Az esemény kizárólag védettségi igazolvánnyal látogatható! 

contact

Márai Sándor Művelődési Ház

email-cím: info@maraikult.hu

Program Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház