Tér-Kép Galéria

A 2018-ban alapított Tér-Kép kortárs művészeti galériában különböző kiállítások keretein belül festők, szobrászok, ipar- és fotóművészek alkotásai egyaránt helyet kapnak. A különböző generációkhoz tartozó művészek tevékenységének bemutatása egyben a galéria missziója is; olyan alkotóknak kíván kiállítási lehetőséget biztosítani, akik aktívan részt vesznek a művészeti életben, sokoldalúak, és munkáikkal inspirálóan hatnak a látogató közönségre.

A Tér-Kép Galéria egyik alapvető törekvése a közönség és a kortárs művészet összekapcsolása. Célunk egy olyan tér megteremtése, ahol a művészek munkáikat egy szakmai millő részeként mutathatják be, ezt a kiállításokon túl a képzőművészet különféle területein jártas meghívott vendégek, és a közönséggel való kapcsolat- és diskurzusteremtés biztosítja. Galériánkban emellett kiemelt szerepe van a művészeti képzésnek és tudatformálásnak is. Művészeti workshopok, előadások és beszélgetések szervezésével segítjük a látogatók művészeti érzékenységének fejlesztését, tudásának bővítését. A Budavári Önkormányzat új galériája a budai kulturális élet egyik meghatározó színhelyén helyezkedik el, a Tabán mozi és a Horváth-kert szomszédságában.

Nyitvatartás: 
Hétfő: Zárva
Kedd-Szombat: 14:00 – 18:00
Vasárnap: Zárva

Nyári szünet: június 26.–augusztus 29.

Jegypénztár:
Kedden 08:30-13:00 között, szerdától péntekig 14:00-20:00 között, valamint az aktuális program előtt egy órával.

Elérhetőség:
1016 Budapest, Krisztina krt. 83-85.
info@maraikult.hu
nagy.nikolett@maraikult.hu

Programok

Események a helyszínen

Kedves Látogatók!

Ezúton szeretnénk értesíteni Önöket, hogy a nyári szünet ideje alatt jelenleg nincsenek események a helyszínen. Köszönjük megértésüket és türelmüket. Az őszi szezonra számos izgalmas programmal készülünk, melyekről hamarosan bővebb tájékoztatást nyújtunk.

Kellemes nyarat kívánunk, és reméljük, hogy ősszel újra találkozunk!

Galéria

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíted, hogy egyetértesz az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.