Jókai Anna Szalon

„A múlt is létezik – valahol, egy más szférában – megcsonkíthatatlanul. Visszük a jövőbe magunkkal – de nem azért, hogy ismételjük, hanem hogy ne felejtsük, miért történhetett, ami velünk megtörtént.”

Az igazmondó szerzőnek is nevezett Jókai Anna szavai méltóan tolmácsolják azt az örök értéket, szépséget, amit a róla elnevezett kulturális szalonunk megtestesít. Igazi budai polgárként itt született, életműve, művészetének spirituális realizmusa, az isteni és az emberi erkölcs, életfelfogás adta írói öröksége méltó helyet kapott a több mint 160 éves Iskola utcai épületben.

Nyitvatartás:
Hétfő-Kedd: A programokhoz igazodóan 
Szerda-Csütörtök: 10:00 – 20:00
Péntek – Szombat: A programokhoz igazodóan 
Vasárnap, valamint ünnepnapokon a programokhoz igazodóan. Továbbá a tanfolyamok és a foglalkozások rendje, valamint az esti rendezvények szerint.

Nyári szünet: július 12.–augusztus 20.

Jegypénztár:
Jegyek a Jókai Anna Szalon programjaira szerdánként 16:00 – 19:00 között az eseményt megelőző egy órában készpénzzel, valamint a MáraiKult pénztárában vásárolhatók.

Nyári pénztári nyitvatartás: A nyári szünet ideje alatt a pénztár zárva tart.

Elérhetőség:
1011 Budapest, Iskola utca 28.
jokaiannaszalon@maraikult.hu
+36 20 429 4153

Programok

Események a helyszínen

Terembérleti lehetőség a Jókai Anna Szalonban

Termeink minden igényt kielégítően adhatnak helyet a legkülönbözőbb családi és céges rendezvényeknek, filmforgatásoknak is.

Galéria

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.