Ugrás a tartalomhoz
SZENIOR ÖRÖMTÁNC / MáraiKult

SZENIOR ÖRÖMTÁNC / MáraiKult

Ár: 1500 Ft

„A zene örök, a tánc öröm”


szenior örömtánc = mozgás + öröm + agytorna


Minden pénteken 16:30 – 18:00

Ez nem tánciskola, ez valami egészen más! A Szenior Örömtánc nem társastánc időseknek, nem tánciskola, hanem egy közösségi, társasági tánc. 

A koreográfiák egyszerűek, könnyen megjegyezhetők, nincsenek benne hirtelen mozdulatok. Kíméletes mozgásforma, mely figyelembe veszi a korosodó szervezet sajátosságait. A táncolás jótékonyan hat testre, lélekre. Növeli az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a mozgás-koordinációt és javítja a ritmusérzéket. Fejleszti az agyműködést is, e közben átélhetjük a zene, táncolás örömét, a közösséghez tartozás jóleső érzését is. Tánc közben elfelejtjük a gondjainkat és oldott, vidám hangulatba kerülünk. A Szenior Örömtánchoz nem szükséges táncpartner, sem előzetes tánctudás. Folyamatosan, bármikor lehet csatlakozni. A közösség részeként az élmény garantált! Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a zenét, szeret mozogni és vidám, összetartó közösségre vágyik. Szeretettel várjuk azokat az 50 év felettieket, akik ténylegesen tenni szeretnének mentális és testi egészségükért!


Órajegy: 1500 Ft


Foglalkozásvezetők: Schróth Ágnes schroth78@gmail.com (páratlan pénteken, első alkalom október 13.) és Szegedi Judit szjudi57@gmail.com (páros pénteken, első alkalom október 6.).contact

kapcsolat:

szjudi57@gmail.com