STRESSZOLDÁS & BODYWORK / MáraiKult

STRESSZOLDÁS & BODYWORK / MáraiKult

Ár: 3000 Ft

Bérlet: 13000 Ft

“Fontos, hogy rájöjj: törődnöd kell magaddal, mert amíg magaddal nem törődsz, addig mással sem tudsz”. (Dr. Máté Gábor: A test lázadása - Ismerd meg a stresszbetegségeket)

A részvétel regisztrációhoz kötött! 
diana.goncz@gmail.com
+36209591717

Ebben a heti 1 órában megállhatsz ⏱️, megpihenhetsz 🧘‍♀️, feltöltődhetsz ⛽, felpöröghetsz ⬆️, feloldhatod a stresszed🙂… és talán ami még fontosabb: olyan mozgás-, légzés-, önmasszázs-, illetve relaxációs technikákat ismerhetsz meg, amiket “hazavihetsz” és bárhol-bármikor elővehetsz. Semmilyen további eszközre és semmilyen további befektetésre vagy csodaszerre nem lesz szükséged.
Alternatív mozgás- és masszázsterapeutaként gyakran látom azt, hogy épp arra van a legkevesebb időnk, ami a legfontosabb. Pörgetjük a mókuskereket, jó esetben csak két végén égetjük a gyertyát… aztán meglepődünk, amikor kellemetlen vagy sokszor fájdalmas testi és lelki tüneteket tapasztalunk. Feszültek vagyunk. Türelmetlenek. Pont azokat bántjuk, akik a legközelebb vannak hozzánk.
És ami még kézzelfoghatóbb: számos tudományos kutatás bizonyítja, hogy érzelmi stressz hatására romlik az immunrendszer védekező képessége, és számos betegség tünetei is rosszabbodnak. A stressz összefüggésben áll a hormon, az ideg-, illetve az immunrendszerrel is, az egyik fő hajlamosító tényező számos krónikus betegségnek (cukorbetegség, magas vérnyomás, krónikus vastagbélgyulladás stb.) is.
🔚🔚🔚
A betegség sokszor már csak a végpont. Én arra hívlak, hogy kezdj magaddal.
❤️‍🩹

FELHASZNÁLT MÓDSZEREK
• Bodywork (mint szabad mozgásos önismereti módszer) és bodywork (mint test- és mozgás alapú gyógymódok összessége)
• Önmasszázstechnikák (pl. Do-In, hagyományos kínai, kranioszakrális jellegű, különféle nyugati)
• Tradicionális, kötött mozgássorok (pl. csikung, jóga, tibeti mozgástechnikák)
• Légzéstechnikák (pl. jógalégzések, nyugati légzéstechnikák)
• Különféle relaxációs, imaginációs és meditációs technikák
• Verbális megosztások, megosztó körök
A gyakorlatok anatómiai, fiziologiás irányelvek mentén és természetgyógyászati szempontok figyelembevételével kerülnek megosztásra.

IDŐPONTOK
Minden kedden 18.30 és 19.30 óra között
RÉSZVÉTELI DÍJ
3000 Ft / alkalom
5 alkalmas bérlet esetén: 13.000 Ft
JELENTKEZÉS
A foglalkozásokon való részvételhez semmilyen előképzettség nem szükséges.
A részvételi szándékodat az esemény előtt legalább 1 nappal emailben vagy telefonon jelezd:
diana.goncz@gmail.com
+36209591717
FONTOS:
A kurzus nem helyettesíti az orvosi/gyógyszeres kezelést, nem közöl diagnózist, és nem javasol gyógykezelést. A foglalkozások során olyan eszközöket biztosítok, amelyek alkalmazásával fejleszthető a stresszkezelési képesség, így enyhülhetnek a stresszalapú és stresszel összefüggő betegségek tünetei.
Zárógondolat: Én nem halat szeretnék adni a hozzám fordulóknak… nem én szeretnék lenni a csodatévő, aki mindenkit meggyógyít, boldogot-boldogtalant egyaránt. Én halászni tanítanék, átadni, felébreszteni, közvetíteni azt az stresszoldó-öngyógyító képességet, ami mindannyiunkban - nem is túl mélyen - ott lapul.
🎣🙏
Sok szeretettel várlak!
Göncz Diána
A SZÍVTENYÉR megálmodója, okleveles alternatív masszázs- és mozgásterapeuta, természetgyógyász, tanár, Bodywork csoportvezető asszisztens
contact
Márai Sándor Művelődési Ház
kapcsolat: diana.goncz@gmail.com telefonszám:

+36209591717