Kerekítő foglalkozás Vajai Flórával

Kerekítő foglalkozás Vajai Flórával

Ár: 1900 Ft

Bérlet: 8500 Ft

Kerekítő - Vajai Flórával


A foglalkozások időpontja:


PÉNTEKENKÉNT

10:30 Kerekítő Manó Torna (1-3 éveseknek)

11:30 Kerekítő Mondókás Móka (0-3 éveseknek)


Bejelentkezés és további részletek: vajai.flora@gmail.com


A foglalkozásra csak a legelső meglátogatott alkalom előtt szükséges bejelentkezni.


Árak:

1.900 Ft/alkalom

8.500 Ft/ 5 alkalmas bérlet

2 vagy több gyermek esetén testvérjegy váltható, 900 Ft-os áron.


A foglalkozás leírása:

A Kerekítő Manó Torna (1-3 éveseknek) foglalkozás 40-45 perc. Kerekítő Manó bábos jelenete, majd a korosztály igényeihez igazodó mondókák, játékok után a foglalkozást tornaszeres játéktérrel zárjuk, mely olyan új dolgok kipróbálására alkalmas, melyekre otthon nem biztos, hogy lehetőség nyílik.

A Kerekítő Mondókás Móka (0-3 éveseknek) foglalkozás 30 percnyi mókázás népi mondókáink, dalaink és játékaink felelevenítésével. Kerekítő Manóval itt is találkozhattok. Erre a foglalkozásra szeretettel várjuk a legkisebb, pár hónapos babákat és szüleiket is.


A kicsik számára a világ elsőként az édesanyjuk ölében, a közös játékban, érintésben, mosolyban, ölelésben kerekedik ki. A foglalkozásokon félóra höcögés, göcögés, kacagás keretében, a Kerekítő mondókás könyvsorozat nagymamáinktól örökölt ölbeli játékai, dallamai nyomán kerekítjük a gyermekek világát teljessé. A mókázás középpontjában az ölbeli játékok állnak, melyek sorát élő hangszerjátékkal, népdalokkal, sétáltatókkal, labdás-ernyős játékokkal színesítjük.


contact

Vajai Flóra

email-cím: vajai.flora@gmail.com

Program Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház