Szeretet Klub | Kacsóh Pongrác Színház: Jazzoperett

Szeretettel várunk klubdélutánjainkra minden I. kerületi nyugdíjast, aki közösségre vágyik. A klub lehetőséget teremt másokkal való együttlétre, barátságok kialakítására, a társasági lét pedig a mentális és szellemi egészség megőrzését erősíti.

A Kacsóh Pongrác Színház Jazzoperett című előadása arra vállalkozik, hogy a magyar operett történetének egy kis szeletére irányítsa a figyelmünket: az 1930-as évek jazz-operettjére. A népszerű és a kevéssé ismert slágerekből összeálló válogatás mellett az elhangzó történetek, anekdoták rengeteg kultúrtörténeti pluszt is adnak az előadáshoz. A trió tagjai: Pethő-Tóth Brigitta – ének, tánc, Gencsev Gábor – ének, tánc, Hegedűs Szabolcs – zongora

Az esemény ingyenes, és kizárólag I. kerületi nyugdíjasok látogathatják. Regisztrálni a weboldalon található linken, vagy a helyszínen I. kerületi lakcímkártyával lehet.

A belépés I. kerületi nyugdíjasoknak ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: március 1., péntek 14:00 

Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk

  • Dátum: 2024.03.01.
  • Időpont: 14:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Krisztina tér 1.

Kapcsolódó események

Tánc/mozgás
Márai Sándor Művelődési Ház

Tahiti Tánc workshop – Érzelmek kifejezése a táncban

Gasztro
Márai Sándor Művelődési Ház

Borkultúra – Organikus borok és portugál zene

Koncert
Márai Sándor Művelődési Ház

Regejáró Misztrál Művészeti Klub

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.