Szenior örömtánc – „A zene örök, a tánc öröm”

Szenior örömtánc

A zene örök, a tánc öröm”

szenior örömtánc = mozgás + öröm + agytorna

Keddi napokon 14:00-15:00

Ez nem tánciskola, ez valami egészen más! A Szenior Örömtánc nem társastánc időseknek, nem tánciskola, hanem egy közösségi, társasági tánc. 

A koreográfiák egyszerűek, könnyen megjegyezhetők, nincsenek benne hirtelen mozdulatok. Kíméletes mozgásforma, mely figyelembe veszi a korosodó szervezet sajátosságait. A táncolás jótékonyan hat testre, lélekre. Növeli az állóképességet, javítja az egyensúlyérzéket, fejleszti a mozgás-koordinációt és javítja a ritmusérzéket. Fejleszti az agyműködést is, e közben átélhetjük a zene, táncolás örömét, a közösséghez tartozás jóleső érzését is. Tánc közben elfelejtjük a gondjainkat és oldott, vidám hangulatba kerülünk. A Szenior Örömtánchoz nem szükséges táncpartner, sem előzetes tánctudás. Folyamatosan, bármikor lehet csatlakozni. A közösség részeként az élmény garantált! Ajánljuk mindenkinek, aki szereti a zenét, szeret mozogni és vidám, összetartó közösségre vágyik. Szeretettel várjuk azokat az 50 év felettieket, akik ténylegesen tenni szeretnének mentális és testi egészségükért!

Órajegy: 1500 Ft

Az első óra mindenkinek ingyenes

Foglalkozásvezető: Csókás Viki csokasviki.23@gmail.com

  • Dátum: 2024.06.18. - 2024.06.18.
  • Időpont: 14:00 - 15:00 (Europe/Budapest)
Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.