Pódium-365 – Fotográfiai háttérbeszélgetések

A Magyarország 365 fotópályázat Pódiumára invitáljuk Önöket, hogy találkozzanak a hazai fotográfiai élet legizgalmasabb alakjaival.

A Virág Benedek Házban márciustól, rendszeresen megrendezésre kerülő eseményen nem csak beszélünk a képeikről, de meg is mutatjuk őket. A szakma különböző területeiről meghívott szerzők mesélnek majd a munkamódszereikről, alkalmazott technikájukról, az elvégzett utómunkájukról, tehát szóba kerül minden olyan „titok”, amely érdekelheti az amatőr és hivatásos kollégákat.

Első vendégünk Potyó Imre környezetkutató, természetfotográfus, a makróvilág megszállottja és szakértője. A világ legrangosabb pályázatain sokszorosan díjazott alkotó, a Wildlife Photographer of the Year-en már 6 képével szerepelt, Magyarországon pedig 2018-ban és 2020-ban megkapta az Év Természetfotósa címet. Harmadik éve tagja a Magyarország 365 fotópályázat zsűrijének, ahol az első két évben ugyancsak díjazott volt. Kedvenc vadászterületén, a Börzsönyben gyakran tölt éjszakákat, hogy merész perspektívájú kompozíciókat készítsen. Néha hosszú heteket tölt kevésbé ismert témák kidolgozásán és megvalósításán, s ettől valóban különlegesek és megkapóak képei.

Előadásai, beszámolói mindig hozzátesznek a hallgatók világképéhez, élményekben gazdag estére számíthatunk!

Házigazda: Kaiser Ottó

Eseményünkre a belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: március 6. szerda 18:00
Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

  • Dátum: 2024.03.06.
  • Időpont: 18:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Virág Benedek Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Döbrentei utca 9.

Kapcsolódó események

Workshop/tanfolyam
Virág Benedek Ház

Húsvéti asztaldísz workshop

Klub/közösség Koncert

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.