Medcalf Laura – EFEMER kiállítás

-For English, scroll down-

EFEMER
Miközben a kiállítás bevezet bennünket a természet változatosságának és múlékonyságának világába, ízelítőt kaphatunk Medcalf Laura művészetének mélységéből és összetettségéből. A művész aprólékos részletességgel rögzíti és ragadja meg a természet által formált elemeket; munkájában olyan ősi elemeket használ, mint a homok, a szél vagy a víz. Az alkotói folyamatban így nem pusztán képek születnek meg, hanem ösztönös viszony jön létre ember és természet között. És épp ez a kapcsolat az, amely elgondolkodtat bennünket a természethez fűződő viszonyunkról, s az ebben rejlő mélyebb értelemről.
Fontos megérteni, hogy a művészetnek is megvannak a maga szabályai és kódjai, melyek között elmerülni, megismerni és megérteni az alkotó szándékait és üzenetét egyaránt fontos. A kiállítás azt a kultúrát gyakorolja, amely segít nekünk a látás és a megértés művészetének elmélyítésében.


Helyszín: Tér-Kép Galéria (1016 Budapest, Krisztina körút 83-85.)
A kiállítás kurátora és szervezője: Nagy Nikolett Colette és Ecker Klaudia
Zenei háttér: Pető Dávid handpan művész
Megtekinthető: 2024. június 22-ig keddtől-szombatig 14-18 óráig.

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

EPHEMERAL
This exhibition introduces us to the world of nature’s diversity and transience. One can receive a taste of the depth and complexity of Laura Medcalf’s practice. The artist captures in meticulous detail the organic elements shaped by nature, using ancient elements such as sand, wind and water on paper. The unusual process is not just about creating, but also about making an intuitive link between the collaboration of the human touch and natural forces. This portrayed relationship precisely makes the viewer reflect on one’s connection with nature and the deeper meaning that lies within it.


Exhibition curator and organiser: Nikolett Colette Nagy and Klaudia Ecker
Background Music: Dávid Pető handpan artist
On view until: 22 June 2024

  • Dátum: 2024.05.10. - 2024.06.22.
  • Helyszín: Tér-Kép Galéria

Elhelyezkedés:

1016 Budapest, Krisztina krt. 83-85.

További események

Workshop/tanfolyam
Tér-Kép Galéria

Hangterápia

Előadás
Tér-Kép Galéria

Artist Talk – Medcalf Laura

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.