Márai Kör Akusztik – Lázár Tesók

Márai Kör Akusztik - Lázár Tesók

Lázár Domokost és Ágostont az Esti Kornél és a Pegazusok Nem Léteznek zenekarokból ismerhetjük, de néhány éve már Lázár tesók duó formációjukkal is népszerűvé váltak a magyar alternatív zene kedvelői között. Koncertjeiket, dalaikat akusztikus, minimál hangszerelés jellemzi, hangulatában hozzák a két említett anyazenekar melankolikus vonalát.

Első koncertjük 2017-ben a MaCsek online újság szülinapi buliján volt, akkor még csak alkalmi formációként. 2018-ban döntötték el, hogy komolyan foglalkoznak ezzel a projekttel, ebben az évben már több mértékadó fesztiválon és budapesti klubban is felléptek. 2020 őszén jelent meg első nagylemezük Hullámtörés címmel, melynek bemutatója 2021 januárjában volt a Müpában, 2021-2023-ban a lemez dalaival bejárták az országot.

Második nagylemezük 2023 novemberében jelent meg Eső előtt címmel, melyet dupla lemezbemutatóval mutattak be a MÜPÁ-ban.

Belépő: 2500 Ft

Időpont: február 9. péntek 19:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

  • Dátum: 2024.02.09.
  • Időpont: 19:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Krisztina tér 1.

Kapcsolódó események

Tánc/mozgás
Márai Sándor Művelődési Ház

Tahiti Tánc workshop – Érzelmek kifejezése a táncban

Gasztro
Márai Sándor Művelődési Ház

Borkultúra – Organikus borok és portugál zene

Koncert
Márai Sándor Művelődési Ház

Regejáró Misztrál Művészeti Klub

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.