Kontra Filmklub – Jövő nyár (73 perc, 2022)

Kontra Filmklub - Jövő nyár (73 perc, 2022)

Anna újoncként érkezik az érettségi előtt álló drámatagozatos osztály nyári táborába, ahol hamar összebarátkozik a két jóbaráttal; Milánnal és Danival. Barátságok és szerelmek szövődnek köztük, egy furcsa szerelmi háromszög kezd el kialakulni, ami féltékenységet és konfliktusokat szül.

Mikor egy év elteltével újra találkoznak a nyári táborban, már csak ketten térnek vissza, ugyanis egyikőjük az érettségit követően öngyilkosságot követett el.

Kárpáti György Mór rendező, erősen atmoszférikus képi világával, egyedi hangvételű, meditatív történetvezetésű filmjeivel már korán felhívta magára a szakma figyelmét és jelentős sikereket ért el világszerte. „Erdő” című vizsgafilmjének világpremierjét a Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon tartották, ahol Arany Medve jelölést kapott, később pedig „Provincia” című diplomafilmje a világ egyik legnagyobb presztízsű filmes eseményén, a Cannes-i Filmfesztivál programjában mutatkozott be.

A film vetítését követően az alkotókkal – Kárpáti György Mór rendezővel, és Bukovszky Orsolyával, a film egyik főszereplőjével – beszélgetünk.

A beszélgetést vezeti és az est moderátora: Kámán Albert

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Időpont: február 21. szerda 18:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

  • Dátum: 2024.02.21.
  • Időpont: 18:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Krisztina tér 1.

Kapcsolódó események

Tánc/mozgás
Márai Sándor Művelődési Ház

Tahiti Tánc workshop – Érzelmek kifejezése a táncban

Gasztro
Márai Sándor Művelődési Ház

Borkultúra – Organikus borok és portugál zene

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.