MEGTELT! Hangterápia

A hangterápia egy olyan alternatív gyógyítási módszer, amely hangokat és zenét használ a fizikai, érzelmi és mentális egészség javítására. A terápia során különböző hangszerek, például hangtálak, dobok, csengők vagy énekek használatával dolgoznak, hogy serkentsék a relaxációt, stresszoldást és az energetikai egyensúlyt. A hangok rezgései hatnak az emberi testre és pszichére, és segíthetnek a feszültség oldásában, az alvás javításában, a koncentráció fokozásában és az érzelmi blokkok feloldásában.

A hangtálas meditáción való részvétel mellett a látogatóknak lehetőségük lesz megtekinteni Medcalf Laura festőművész ‘Efemer’ című kiállítását is. A galériában látható művek mindegyike ősi elemek bevonásával készült, úgy mint a folyó vizek, tengerek, a homok vagy a napsütés, ezzel is megidézve a természet gyógyító gazdagságát és múlandóságát. A képek a meditációval szinergiában a tudatos jelenlétre és önmagunk felfedezésére is inspirálnak.
Az eseményre érkezők ezen kívül személyesen is találkozhatnak a kiállító művésszel, aki nem csupán az alkotói folyamatokba nyújt exkluzív betekintést, de végigkíséri a meditációs gyakorlatokat is.

Időpont: június 22., szombat 18:00-tól több turnusban.
Helyszín: Tér-Kép Galéria (1016 Budapest, Krisztina körút 83-85.)

Az esemény Múzeumok Éjszakája karszalaggal látogatható és regisztrációhoz kötött.
Múzeumok Éjszakája karszalag vásárlására felületünkön is van lehetőség.

Jegyárak:
Belépő: 3000 Ft
Gyerek belépő: 1500 Ft
Szakmai jegy: 200 Ft

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

A FOGLALKOZÁSOKRA A HELYEK BETELTEK!

  • Dátum: 2024.06.22.
  • Időpont: 18:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Tér-Kép Galéria

Elhelyezkedés:

1016 Budapest, Krisztina krt. 83-85.

A jegyvásárlási határidő lejárt!

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.