Electric Bál – Maluridé

Electric Bál – Maluridé

A másfél éve együtt alkotó Maluridé kitűzött célja, hogy ledöntse a műfaji behatárolás korlátait. Az alternatív, ugyanakkor elektronikus hangzásvilágot ötvözik a dream-pop műfajával. Hangszerelésükkel és a 3-4 szólamú ének vokálokkal a dalok dinamikai fejlődése mégis a természetességből fakad.

A három tagú formáció (Viszkeleti Júlia – ének, Farkas Virág Zazie – billentyűs hangszerek, vokál, Hodován Milán – producer, billentyűs hangszerek) dalaival bejutott – többek között – a Telekom Electronic Beats 30 legjobb popdala közé, emellett megkapták az Elle Hungary különdíját is. Visszatérő fellépők az A38 Hajón, és Hajógyár rendezvényein, a nyári fesztiválokon, de önálló, egész estés koncerteket is adnak Budapest alternatív koncerttermeiben. 

2023. októberében jelent meg első, Under The Same Sky c. albumuk, melynek angol nyelvű dalaiban a modern hangzásvilág mellett a klasszikus zenei alapok is visszaköszönnek, az együttes mindhárom tagja a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen diplomázott.

Ez év tavaszában érkezik első magyar nyelvű dalokból álló kislemezük, melyből ez alkalommal ízelítőt kaphatnak az érdeklődők. A koncerten Hencz Kornél – dallamütős hangszerek, illetve Friderikusz Péter – cselló művészekkel kiegészülve hallhatjátok a zenekart.

Belépő: 3500 Ft

Időpont: február 23. péntek 19:00
Helyszín: MáraiKult (1013 Budapest, Krisztina tér 1.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

  • Dátum: 2024.02.23.
  • Időpont: 19:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Márai Sándor Művelődési Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Krisztina tér 1.

Kapcsolódó események

Tánc/mozgás
Márai Sándor Művelődési Ház

Tahiti Tánc workshop – Érzelmek kifejezése a táncban

Gasztro
Márai Sándor Művelődési Ház

Borkultúra – Organikus borok és portugál zene

Koncert
Márai Sándor Művelődési Ház

Regejáró Misztrál Művészeti Klub

Íratkozz fel hírlevelünkre

Legyél az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyd ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyél részese kulturális közösségünknek!

Regisztrációval megerősíted, hogy egyetértesz az Általános Szerződési Feltételeinkkel.