Brittnek Andrea: Tapintható fehérség – kiállításmegnyitó 

Brittnek Andrea kiállítása a térgrafikai konstrukciók és háromdimenziós képtárgyak világába kalauzol minket, amelyben a forma és a tartalom egyesülése új dimenziókat nyit meg a nézők számára. A térgrafikai elemek és konstrukciók nem csupán díszítőelemek, hanem egy teljesen új narratív tér létrehozásának eszközei, amelyek által az absztrakt gondolatok és érzelmek testet öltenek.

A kortárs művészet, az alkalmazott design és a környezetvédelem közötti kapcsolatot bemutatva kiemeli a fenntarthatóságon alapuló vizuális kommunikáció és intuitív ráhatások fontosságát a társadalmi design kontextusában. Az interaktív kapcsolatteremtések révén diverzitást és kontinuitást teremt, miközben a biológiai, képzőművészeti és csomagolási kultúra átfedéseiből merít.

Kurátor: Rozgonyi Lia

A kiállításmegnyitóra a belépés ingyenes.

Időpont: május 30., csütörtök 18:00

A kiállítás június 22-ig tekinthető meg nyitvatartási időben.

Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)

Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!

  • Dátum: 2024.05.30.
  • Időpont: 18:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín: Virág Benedek Ház

Elhelyezkedés:

1013 Budapest, Döbrentei utca 9.

További események

Gasztro
Klub/közösség
Virág Benedek Ház

Filmes kvízest

Bevásárlókosár0
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Legyen Ön is az elsők között, akik értesülnek kulturális programjainkról! Ne hagyja ki a színes rendezvényeket, koncerteket és művészeti élményeket – legyen részese kulturális közösségünknek!

A feliratkozással megerősíti, hogy egyetért az Adatvédelmi nyilatkozatunkkal.