Szeptemberi záró előadásunk alkalmával a környezetbarát, fenntartható kert és konyha kérdéskörét boncolgatjuk. Szóba kerül a füvesítés, mulcsozás, komposztálás, méhbarát kert, sörkollektoros aszaló, komposztvécé, növényi permetlevek, illetve az ehető vadnövények mellett sok-sok más “zöld”-ség és a „zöldre-festés”, vagyis greenwashing. Mennyire lehetünk, legyünk zöldek, fenntarthatók, és mi a természetes egészség záloga?
Előadó: Halmos Monika, fitoterapeuta, sommelier, az ehető virágok szakértője
Belépő: 2000 Ft
Időpont: Szeptember 19. csütörtök, 18:00
Helyszín: Virág Benedek Ház (1013 Budapest, Döbrentei utca 9.)
Rendezvényünkön kép- és hangfelvétel készülhet, melyet weboldalunkon és közösségi média felületeinken is felhasználhatunk!